Min makeup idag

Daglige rutiner

1

Her kan man se hvad jeg bruger hver dag – dette billede er taget af mine “aften-ting”, den eneste forskel der er på dette og min morgen – er cremen.

Pt. renser jeg min hud i produkter fra Matas – dette skifter af og til – når jeg fx. får noget i gave, eller i en goodiebox (www.goodiebox.dk). Men det jeg bruger er:

Rens af øjne – alt i en til normal hud, rens af hud – vaskegel til normal/combineret hud og skintonic også til normal/combineret hud. Jeg døjer meget i perioder med uren hud især på hage og kæbelinien 🙁

Min natcreme elsker jeg og har brugt i nogle år efterhånden – og i perioder føles det som en “lifesaver”. Den er fra Beaute Pacefique og hedder Super3.

marts2013 077

Denne ansigts creme er min dagcreme pt. den har jeg fået i en goodibox, og er endt med at syntes er ret god, jeg bruger ikke ofte en creme til ende, da min hud altid begynder at blive værre. Men denne har hverken gjort den værre eller bedre, så den har jeg tænkt mig at bruge til ende.

Til at fjerne min øjenmakeup med – bruger jeg selvfølgelig vandrondeller.. normalt bruger jeg bare de billigste jeg kan finde i supermarkedet – men ved sidste goodibox fik jeg en bøtte luxus rondeller, som jeg selvfølgelig har skulle bruge…det er disse:

marts2013 074

De er simpelthen for hårde ved mine øjne – kan bruge dem til skintonic og sikkert også neglelak, men skal ikke have dem i nærheden af mine øjne – de rykker mine vipper ud – hvem er interesseret i det – ja jeg er helt sikkert ikke……

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min makeup idag