Velkommen

Goodiebox

Jeg har i lang tid – faktisk siden de startede for et år siden – været en flittig bruger af Goodiebox, indtil nu har jeg været ganske tilfreds – dog syntes jeg det er en smule irriterende at de nu sender den til mit posthus – da det er en såkaldt “satelit” og jeg først får den dagen efter jeg normalt ville få -men jeg er sikker på jeg sætter pris på det når jeg skal starte på job igen.

 

Nogle gange sender de ting jeg ikke syntes jeg kan bruge andre gange sender de noget jeg bliver VILDT glad for – fælles for alt er at jeg ikke giver det væk – eller smider ud – jeg prøver ALT på mig selv og mine børn – noget prøver min mand også.

 

Forleden tømte jeg endnu et “goodie”-produkt – som jeg har brugt både i min og Troldens(datteren) hår – syntes den har haft mest effekt i hendes tynde lyse hår, mit eget er meget tykt og svært at rede ud – og dette produkt har desværre ikke helt haft den effektivitet som jeg havde håbet på. Det er dette produkt jeg skriver om. Har hørt SÅ meget godt om det – men var faktisk en anelse skuffet – og så syntes jeg IKKE lugten var noget at skrive om…..

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen